FIZETÉS MOBILRA – MOBILWEBEN

Mi a PayPlaza mobilweb megoldása?

Olyan mobiltelefonokon natív közeli felülettel rendelkező fizetési oldal, mely lehetővé teszi az okostelefonokon (és más, fejlett böngészővel rendelkező eszközökön) az böngészőben történő fizetést.

Legyen Ön az első, előzze meg a konkurenseit!

A mobil internet használat rohamos térnyerése egyet jelent a kereskedők, tartalomszolgáltatók részéről jelentkező fejlesztési kényszerrel: aki időben, az elsők között biztosítja webáruháza, weboldala számára a mobiltelefonon történő gyors és kényelmes fizetési lehetőséget, az hatalmas előnyre tehet szert versenytársaival szemben a következő években.

A jelenlegi fizetési oldala is megjelenik az okostelefonokon, végig lehet menni a fizetési folyamaton… De biztosan azt akarja, hogy a vásárlók folyamatosan közelítsenek, görgessenek oldalán? Mi biztosítjuk a teljeskörűen kompatibilis, optimalizált felhasználói felületet minden telefonra!

Előnyök

  • Több fizetési módot alkalmazhat.
  • Minden fejlett telefonon átlátható, könnyen kezelhető felületet kap.
  • Gyorsan beilleszthető.
  • Teljesen magyar nyelvű.

A PayPlaza mobil webes fizetési rendszert elsősorban okostelefonokra optimalizáltuk, de az összes fejlett web böngészővel rendelkező, legalább  320 x 240px képernyő felbontású készüléken helyesen jelenik meg a felület.


Kerjen Egyed Árajánlatot Most!

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.