QR kódos fizetés

Korszerű

Egyszerű

Egyszerű QR kódos fizetés

Gyors

Gyors QR kódos fizetés

Ideális fizetés okostelefonokhoz,

Divatos, érdekes fizetési megoldás,

Kiemelkedő marketing lehetőségeket kínál.

A QR kódos fizetés az ideális megoldás, ha vásárlóinak jelentős része rendelkezik okostelefonnal. A QR kód használata nem véletlenül lett “divatos” 2012-ben, a kód alkalmazása olcsó, jól használható a legkülönfélébb marketing akciókban, és érdekessége, a rejtett kód iránti kíváncsiság könnyen aktivitásra bírja a potenciális vásárlókat.

A kód leolvasást nem lehet elrontani,

A fizetés egyetlen bejelentkezési lépésből áll.

Minden okostelefon rendelkezik gyári QR kód vagy vonalkód olvasó alkalmazással, mely még rossz fényviszonyok között is könnyen beolvassa, szükség esetén javítja a kódot. A kód olvasás után böngészőben nyílik meg a fizetési oldal, ahol a bejelentkezéssel nyugtázható a terhelés.

A kód beolvasás 1-2 másodperc,

Azonnal megjelenik a fizetés jóváhagyási oldal.

A QR kódos megoldást az teszi teljessé, hogy a visszatérő vásárlók számára – a biztonság megőrzése mellett – eddig nem látott gyorsasággal elvégezhető a fizetés. A kód beolvasásától számítva a visszatérő vásárlók akár 5-10 másodpercen belül is túl lehetnek a folyamaton. Az első vásárlás alkalmával elvégzett regisztráció hosszabb, de 1-3 percen belül elvégezhető.

Vásárlás QR kóddal

A VoxPay QR fizetés a piacon fellelhető megoldásokhoz hasonlóan ismétlődő bankkártyás fizetést rejt a háttérben (egyedi kérésre lehetőség van SMS fizetésre). Az okostelefonról könnyen használható, képernyőméret- és platformfüggetlen VoxPay Fiók megoldással biztosítjuk azt, hogy a visszatérő vásárlók egyelten jelszó megadással jóváhagyhassák a fizetést. A VoxPay Fiók két működési módja határozza meg a QR kódos fizetés működését is.

Azonosítás a VoxPay fizető lapon

A Vásárló az Eladó weboldalán összeállítja a megrendelést. A fizetés gombra kattintva átirányítjuk a VoxPay fizető oldalra, ahol a VoxPay Fiók-os email címével és jelszavával jóváhagyja a terhelést. A Vásárló a fizetés során egy külső oldalra kerül, így bizalmas információkat nem kell az Eladó oldalán megadnia.

Azonosítás az Eladó weboldalán

A Vásárló az Eladó oldalára való bejelentkezéssel azonosítja magát. Amikor a megrendelés összeállítása kész, a fizetés gombra kattintva a Vevőt nem küldjük el egy külső weboldalra bejelentkezni, a fizetés indítása a háttérben folyik, és az eredmény azonnal az Eladó weboldalán jelenik meg. Ezzel biztosítható a valódi egy kattintásos fizetés.


QR fizetés demo

A fizetési demokban elvégezheti a regisztrációt saját email címével, de az egyszerűség kedvéért létrehoztunk egy demo fiókot, melyhez előre beregisztráltuk a teszt bankkártyát is. Ennek használatával könnyedén kipróbálhatja a két fizetési folyamatot.

Demo felhasználó adatai
Email cím: demo@voxpay.hu
Jelszó:  demo
Új regisztráció készítéshez használható teszt bankkártya adatai
Név: Tetszőleges nevet adhat meg
Bankkártya száma: 4909 8232 9999 4466
(a bekérésnél lehetőség van 5×4 számjegyű bankkártyaszám használatára is)
Lejárat: 0404 (2004.04.)
Biztonsági kód (CVC2): 111

Demo “A” – Azonosítás a VoxPay fizetési oldalon

Mobiltelefonján indítsa el a vonalkód (barcode) vagy QR kód olvasó alkalmazást. A telefonnal tegyen úgy, mintha le akarná fényképezni a kódot, és várja meg, míg az alkalmazás érzékeli azt.  Az alkalmazás által megjelenített linket nyissa meg böngészőben (internetes kapcsolatot igényel).Az Eladó weboldalán az előkészített kosár alján kattintson a “Megrendelem” majd a “Fizetek” gombra.A VoxPay fizetési oldalra jut, ahol a fenti demo email cím és jelszó párossal bejelentkezhet és jóváhagyhatja a fizetést.

További tesztelési lehetőségek:

  • A fizetési oldalon készíthet új regisztrációt is, ez esetben az alap adatok megadása után átirányítjuk a bankkártya regisztrációs oldalra. A sikeres regisztráció esetén email értesítést kap és a kártyáját megterheljük. (Csak a fenti teszt kártyát használja, mert valódi terhelést történik!)
  • A fizetési oldalon választhatja a “Csak belépés”  lehetőséget, így további beállításokat végezhet el fizetés előtt.
Demo QR kódos fizetés - A

Demo “B” – Azonosítás az Eladó weboldalán

Olvassa be a fent leírt módon a jobb oldali QR kódot.Az Eladó weboldalára érkezik, ahol az előkészített kosár várja. Az oldal alján kattintson a ”Megrendelem” gombra majd a fenti demo email cím és jelszó párossal jelentkezzen be (ezzel már regisztráltunk az Eladónál és jogot adtunk neki az háttér terhelésre).Belépés után kattintson a kosár alatti “Fizetek” gombra.  A fizetés a háttérben történik, Ön folyamatosan az Eladó oldalán marad, nem irányítjuk külön fizetési oldalra. A fizetés befejezésével az Eladó oldala jeleníti meg a státuszt.

További tesztelési lehetőségek:

  • Ha megismétli a tesztet a böngésző bezárása nélkül, az Eladónál már nem kell külön bejelentkeznie, így a vásárlás egyetlen kattintásra rövidül.
Demo QR kódos fizetés - B

Kerjen Egyed Árajánlatot Most!

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.