Vásárlóknak

Az online vásárlás

Az online vásárlás révén az interneten keresztül, valós időben, beékelődő közvetítők nélkül érhet el kereskedőket, szolgáltatókat. Az interneten keresztül a termékek és szolgáltatások szinte végtelen kínálata érhető el az Ön számára is. Az online vásárlás sajátosságai közé tartozik, hogy

  • a keresett terméket esetleg olyan oldalon találhatja meg, amit nem ismer, amiről nem rendelkezik referenciákkal,
  • olyan terméket rendel meg, amit nincs alkalma előzetesen kipróbálni,
  • a rendelés és a fizetés során bizalmas adatokat (bankszámla szám, bankkártya szám) kell megadnia.

Az 1992-óta változatlan tulajdonosi háttérrel működő Voxinfo Kft. online kereskedők számára biztosít fizetési megoldásokat. A Partnereink honlapján látható VoxPay embléma biztosítékot jelent az Ön számára is arra, hogy ezek a kereskedők jól bevált, megfelelő háttérrel rendelkező, biztonságos fizetési rendszert alkalmaznak.

Biztonság

Az internetes vásárlások során a különböző fizetési módok eltérő kockázatot jelentenek. Az emelt díjas SMS, vagy az emelt díjas telefonhívás esetén ismert szolgáltatóval (távközlési szolgáltatójával) áll szemben, az esetleges téves számlázások viszonylag könnyen tisztázhatók.

A Voxinfo VoxPay rendszerén keresztül szolgáltatott banki átutalás mindig az Ön által egyébként is használt e-banking rendszeren keresztül folyik, annak biztonságát az Ön bankja szavatolja.

Az Ön számára a  legnagyobb kockázatot  az jelenthetné, hogy a bankkártya adatainak megadását követően az eladó esetleg a megrendelés ellenértékén felül további összegeket is jogosulatlanul leemel a számlájáról.

Az online fizetés biztonságát növeli egy harmadik-, az internetes fizetésben közreműködő fél bevonása a fizetési folyamatba. Ennek előnye, hogy az eladó egyáltalán nem fér hozzá a fogyasztó banki adataihoz, csak a harmadik fél (fizetési szolgáltató) által megküldött adatokat láthatja. Az ilyen, három szereplő fizetési megoldás további előnye a kifizetések visszakereshetősége, aminek köszönhetően egy később vita esetén a Vevő bizonyítani tudja  a fizetés tényét, illetve annak idejét.

A Voxinfo Kft  – amellett, hogy a Kereskedők számára fizetési megoldásokat biztosít – éppen ilyen fizetési közvetítői szolgáltatást nyújt, így segít abban, hogy az Ön számára az online vásárlások biztonságosabbak legyenek.

Az esetleges későbbi problémák elkerülése érdekében mindenképpen fontos a vásárlás megkezdése előtt alaposan tájékozódni az eladóról. (Ez természetesen jóval egyszerűbb, ha jól ismert vállalkozásról van szó. Fontos, hogy az egyszerű kipipálás helyett elfogadás előtt alaposan olvassa el és értse meg a Vásárlási feltételeket.)

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.